سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
امروز: شنبه 04 فروردین 30

                                  

شهرام پازوکی و نفوذ در مجامع علمی حوزوی و دانشگاهی

یکی از ماموریت های شهرام پازوکی نفوذ در مجامع علمی و دانشگاهی و جذب نیرو به نفع فرقه است.وی در سالهای گذشته تلاشهای فراوانی برای حضور در مجامع خاص حوزوی و دانشگاهی داشته و در این بین کارهای فراوانی به نفع فرقه انجام داده است در این نوشتار سیر نفوذ وی در مجامع حوزوی و دانشگاهی بررسی می شود.

1-انجمن پژوهشی حکت و فلسفه: این انجمن که سالهای سال دست جریان خاصی بود به پاتوق برخی عناصر مساله دار مانند سروش،کدیور و پازوکی تبدیل شده بود.شهرام پازوکی علاوه بر عضویت در هیات علمی انجمن،برادر خود" بهمن" را نیز به این انجمن آورد.استفاده از امکانات انجمن به نفع فرقه و حتی تلاش برای جذب نیرو به همین بهانه از جمله فعالیت های وی به شمار می رود.

2-نفوذ در قم:

شهرام پازوکی به کمک "سید ابوالحسن نواب "رئیس مرکز مطالعات ادیان و مذاهب قم(که در انتخابات گذشته 160 میلیون تومان به میر حسین کمک کرده بود)به قم راه یافت و توانست علاوه بر مرکز مطالعات ادیان و مذاهب،در موسسه امام خمینی(ره) آیت الله مصباح یزدی مدتی تدریس کند.(البته پس از اطلاع آیت الله مصباح از عضویت پازوکی در فرقه،وی اخراج شد.)

وی در مرکز مطالعات ادیان و مذاهب فعالیتهای وسیعی انجام داد که به برخی آنها اشاره می شود:

1-    نفوذ برخی دیگر از اعضای فرقه به این مرکز مانند دکتر "ابوالحسن تنهایی" و دکتر" ریخته گران"

2-    مدیریت مطالب عرفانی فصلنامه هفت آسمان و درج مقالات و مطالب فراوان به نفع فرقه گنابادی و حتی تخریب مرجعیت و بزرگان شیعه در این فصلنامه انحرافی

3-    تلاش برای جذب برخی اساتید و دانشجویان به فرقه ویا تبدیل نمودن آنها به هوادارن فرقه که توانست برخی از دانشجویان را مجاب کند مقالاتی را در فصلنامه عرفان ایران وابسته به فرقه گنابادی منتشر کنند.

4- مدیریت پایان نامه های طلاب و تحریک طلاب علیه علمای شیعه و مرجعیت

 

ادامه دارد

به نقل از "خرقه پشمینه"



  • کلمات کلیدی :
  •  نویسنده سرباز اسلام در چهارشنبه 90/10/7 و ساعت 4:35 عصر | دیدگاه دیگران()

     لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    آیا نورعلی تابنده مورد تایید امام بود؟
    سید حسن،دعایی و نورعلی تابنده
    درویش علاقمند به شهرت
    نورعلی تابنده قبل از درویشی
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی قسمت هشتم
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی قسمت هفتم
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی قسمت ششم
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی قسمت پنجم
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی (قسمت چهارم)
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی (قسمت سوم)
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی (قسمت دوم) 2
    سیستم تشکیلاتی فرقه گنابادی (قسمت دوم)
    افشای تشکیلات سیاسی فرقه گنابادی (قسمت اول)
    فرقه ای که حزب سیاسی شد
    سید حسین نصر،شهرام پازوکی و اسلام ناب آمریکایی
    [همه عناوین(103)][عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا

    معرفی وبلاگ به دوستان
    ایمیل شما:
    ایمیل دوستتان:

    ”باشگاه